Αντισκωριακά συστήματα

Antirust System

Αντισκωριακή προστασία για μεταλλικές επιφάνειες.
Ιδανικό για DIY χρήσεις.

Antirust System Fast

Αντισκωριακή προστασία για μεταλλικές επιφάνειες βιομηχανικής χρήσης. Κορυφαία ταχύτητα στεγνώματος.  Εφαρμογή με πιστόλι.

Antirust System Plus

Πανίσχυρη αντισκωριακή προστασία ενός συστατικού. Ιδανική και για DIY λύσεις. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους μεταλλική επιφάνεια όπως γαλβανιζέ, αλουμίνιο, ανοξείδωτα κλπ.

Antirust EP/PU System

Κορυφαία αντισκωριακή προστασία για κάθε είδους μεταλλικές επιφάνειες. Πανίσχυρη πρόσφυση και κορυφαίες αντοχές στις αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος.

Συστήματα βαφής δαπέδων

Floor System Acryl

Για δάπεδα από μπετό ή άσφαλτο.
Εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης.

Floor System EP

Εποξειδικό σύστημα βαφής εσωτερικών χώρων για δάπεδα μεσαίων μηχανικών καταπονήσεων όπως πάρκινγκ, γκαράζ, αποθήκες κλπ.

Floor System PU

Σύστημα βαφής δαπέδων για χώρους όπου απαιτείται αυξημένη αντίσταση σε χημικούς παράγοντες. Ιδανικό για εφαρμογή τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Συστήματα Antigraffiti

Μόνιμο ως διαφανές

Πολυουρεθανικό διάφανο σύστημα προστασίας από graffiti, νερού δύο συστατικών για εφαρμογή πάνω σε ήδη βαμμένες επιφάνειες. Εύκολο καθάρισμα των graffiti με χρήση διαλυτικού. Μακροχρόνια προστασία χωρίς να χρειάζεται νέα εφαρμογή μετά τον καθαρισμό.

Μόνιμο ως βαφή

Πολυουρεθανικό σύστημα βαφής και προστασίας από graffiti, νερού δύο συστατικών για εφαρμογή πάνω σε νέες ή ήδη βαμμένες επιφάνειες. Εύκολο καθάρισμα των graffiti με χρήση διαλυτικού. Μακροχρόνια προστασία χωρίς να χρειάζεται νέα εφαρμογή μετά τον καθαρισμό.

Θυσιαζόμενο δiαφανές

Παραφινικό, διάφανο, σύστημα προστασίας από graffiti και άλλους ρύπους, υδατικής βάσης ενός συστατικού. Απομακρύνεται από την επιφάνεια εύκολα με χρήση ζεστού νερού παρασέρνοντας μαζί του τα γκράφιτι. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε εκ νέου.

Υβριδικά συστήματα στεγάνωσης

Hybrid Elast

Υβριδικό σύστημα στεγάνωσης νέας τεχνολογίας. Δημιουργεί μια πλήρως στεγανή ελαστομερές μεμβράνη υψηλής ανακλαστικότητας. Το σύστημα είναι βατό και προσφέρει αυξημένες αντοχές στις καιρικές συνθήκες.

Hybrid Elast Max

Υβριδικό σύστημα στεγάνωσης νέας τεχνολογίας οπλισμένο με πολυεστερικό ύφασμα. Δημιουργεί μια πλήρως στεγανή ελαστομερή μεμβράνη υψηλής ανακλαστικότητας με κορυφαία στεγάνωση και και μακροχρόνια προστασία. Το σύστημα είναι βατό με αυξημένες αντοχές στις καιρικές συνθήκες.

Σύστημα βαφής Antioil/Antiacid

Σύστημα βαφής για χώρους όπου απαιτείται αντοχή σε λάδια και ελαφρές βάσεις και οξέα. Ιδανικό για εφαρμογή σε γκαράζ, χώρους παραγωγής αποστραγγιστικά κανάλια κλπ.

Αντικωνιακό Σύστημα Βαφής

Σύστημα βαφής για επιφάνειες σε χώρους όπου δημιουργείται και εναποτίθεται σκόνη και ο καθαρισμός τους είναι δύσκολος (τούνελ, αεραγωγοί, βιομηχανικοί χώροι κλπ.) αλλά και για μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες και την ενανθράκωση.