ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ WHITE SPIRIT

Διαλύτης ήπιας διαλυτικής ικανότητας. Χρησιμοποιείται σε αστάρια, αντισκωριακά, τελικά βερνικοχρώματα και βερνίκια διαλύτου (αλκυδικά ή μίγματα αλκυδικών με άλλες ρητίνες) ως αραιωτικό μέσο, καθώς και για απολίπανση μεταλλικών και άλλων επιφανειών κατά την προεργασία βαφής. Η μέτρια πτητικότητα του διαλύτη προσδίδει στο προϊόν μεγαλύτερο χρόνο στεγνώματος και επομένως περισσότερο χρόνο δουλέματος, όπου αυτό επιθυμείται.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,4 lt / 0,75 lt / 4 lt / 15 lt / 18 lt / 200 lt

DUCCO ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Άριστο διαλυτικό με υψηλή διαλυτική ικανότητα. Κατάλληλο, ως αραιωτικό μέσο, για αλκυδικά και ακρυλικά χρώματα διαλύτου, surfacer, ducco και deluxe βερνίκια. Αποτελεσματικό για τον καθαρισμό εργαλείων βαφής καθώς και την απολίπανση των επιφανειών και την προεργασία της βαφής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,75 lt / 4 lt / 15 lt / 18 lt / 200 lt

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ACETON

Ταχυστέγνωτο ισχυρό διαλυτικό. Εξαιρετικά πτητικό, άριστο όταν απαιτείται ταχύτητα στο στέγνωμα και στους καθαρισμούς. Κατάλληλο για τον καθαρισμό εργαλείων βαφής και την αραίωση αλκυδικών χρωμάτων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,75lt / 4lt /15lt / 18lt / 200lt

EPOXY THINNER

Υψηλής ποιότητας διαλυτικό εποξειδικών χρωμάτων. Κατάλληλο για την αραίωση όλων των εποξειδικών βαφών και βερνικιών. Κατάλληλο και για τον καθαρισμό των εργαλείων βαφής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 4lt /15lt / 18lt / 200lt

ΑΟΣΜΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ

Άοσμο διαλυτικό χαμηλής διαλυτικής ικανότητας, αργοστέγνωτο, για χρώματα (αλκυδικά ή μείγματα αλκυδικών με άλλες ρητίνες), deluxe και ducco. Η μέτρια πτητικότητα του διαλύτη προσδίδει στο προϊόν μεγαλύτερο χρόνο στεγνώματος και επομένως περισσότερο χρόνο δουλέματος, όπου αυτός επιθυμείται.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,75lt

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΝΕΦΤΙΟΥ

Κλασικός διαλύτης για αραίωση αλκυδικών ελαιοχρωμάτων. Κατάλληλος για σπατουλάρισμα, κοντράρισμα αλλά και στην παρασκευή σέρτικου στόκου. Χρησιμοποιείται και για τον καθαρισμό εργαλείων βαφής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,75lt / 4lt / 15lt

ΩΜΟ ΛΙΝΕΛΑΙΟ

Ωμό λάδι λιναρόσπορου. Αποτελεί την πρώτη ύλη για σπατουλαριστά, ελαιόστοκούς, σέρτικα, ασταρώματα κ.λπ..

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1lt, 4lt , 15lt

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΤΟΥ

Καθαριστικό προεργασίας βαφής χρωμάτων αυτοκινήτου. Κατάλληλο για απολίπανση μεταλλικών επιφανειών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 0,75lt  / 4lt