Στις ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής, μέσα από μια αδιάκοπη διαδικασία βελτίωσης και τυποποίησης και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, η Drapa chemie παράγει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της. Σίγουρα κάποιο από τα υλικά της Drapa chemie ανταποκρίνεται και στις δικές σας ανάγκες. Εσείς δεν έχετε παρά να το βρείτε…

Η Drapa chemie ξεκίνησε τη συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης γερμανική εταιρία συστημάτων δόμησης Sto SE & Co. KGaA από το 1989. Η Sto χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης ως ο ηγέτης της αγοράς συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης. Η εξειδίκευσή της όμως δεν σταματά εκεί. Η Sto αναπτύσσει και παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και προηγμένων συστημάτων, τα οποία προδιαγράφονται και χρησιμοποιούνται σε χιλιάδες έργα στη χώρα μας και διεθνώς κάθε χρόνο.

Στα πλαίσια της εξασφάλισης της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών, η Drapa chemie διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 καθώς και οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης.