Στις ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής, μέσα από μια αδιάκοπη διαδικασία βελτίωσης και τυποποίησης και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, η Drapa παράγει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της. Σίγουρα κάποιο από τα υλικά της Drapa ανταποκρίνεται και στις δικές σας ανάγκες. Εσείς δεν έχετε παρά να το βρείτε…

Η Drapa chemie ξεκίνησε τη συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης γερμανική εταιρία συστημάτων δόμησης Sto AG από το 1989, ενώ σήμερα είναι πλέον αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Στην Ελλάδα, η Sto AG είναι κυρίως γνωστή ως ο ηγέτης της αγοράς των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης. Η εξειδίκευσή της όμως δεν σταματά εκεί. Η Sto αναπτύσσει, παράγει και διανέμει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία προδιαγράφονται και υλοποιούνται σε χιλιάδες έργα στη χώρα μας και διεθνώς κάθε χρόνο.

Στα πλαίσια της εξασφάλισης της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών, η Drapa έχει πιστοποίηση ISO 9001:2008 και οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης.